На війні за Україну загинули двоє захисників з Прикарпаття Тарас Кадук та Ярослав Пукас (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Війна забрала життя ще двох захисників франківця Тараса Кадука та коломиянина Ярослава Пукаса.

Про загибель воїна Тараса Кадука повідомив міський голова Франківська Руслан Марцінків,  інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

“На жаль, в нашій громаді знову втрати. Захищаючи Україну, поліг молодший сержант Тарас Кадук. Вічна й світла пам’ять Герою. Щирі співчуття рідним та близьким”.- написав мер.

В суботу, 21 вересня в 09:00 – початок прощання зі загиблим в Будинку смутку (м. Івано-Франківськ, вул. Ребета (Побутова) 3). О 10:00 – поховання воїна на Алеї Героїв кладовища с. Чукалівка.

17 вересня під час виконання бойового завдання загинув коломиянин Ярослав Пукас – гранатометник 124 бригади територіальної оборони. Про це повідомив очільник Коломиї Богдан Станіславський.

Сьогодні, 20 вересня, до Коломиї прибуде скорботний кортеж. Його зустріч відбудеться орієнтовно о 17 годині при вʼїзді в місто зі сторони Чернівців. Далі він рухатиметься до церкви священномученика Йосафата, де о 18 година розпочнеться парастас.

Чин похорону відбудеться завтра, 21 вересня о 11 годині. Поховають захисника на Алеї Слави.

На зображенні може бути: 1 особа

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.