Пам’яті Мар’яни Тряско: на фасаді франківського медколеджу відкрили анотаційну дошку (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Дівчина повернулась із-за кордону, аби захищати країну. На фасаді Івано-Франківського медичного фахового коледжу відкрили анотаційну дошку загиблій бойовій медикині Мар’яні Тряско.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Вона служила у 102-й окремій бригаді Сил територіальної оборони ім. Дмитра Вітовського ЗСУ.

“Мар’яна, як бойовий медик, була відважною, підтримувала й підбадьорювала хлопців. Та завжди знаходила потрібні слова підтримки. Часто, навіть під обстрілами, вона вміла заспокоїти новачків. Вона 14 років працювала в Італії, але повернулася, щоб захищати Україну. Хочу низько вклонитися рідним за те, що віддали найдорожче заради Української держави. На жаль, ми платимо велику ціну нашої незалежності. Найбільшою пошаною для всіх полеглих Захисників і Захисниць буде, якщо ми кожен на своєму місці будемо помагати українській перемозі”, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Також читати: У Франківську відкриють анотаційну дошку полеглій Захисниці Мар’яни Тряско (фото)

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.