Зеленський: Росія хоче атакувати три українські АЕС

Війна, Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна має докази про наміри Росії вдарити по трьох АЕС напередодні зими.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ  з посиланням на Зеленського на засіданні Ради Безпеки ООН, передає “Голос Америки”.

“Зараз, із наближенням третьої зими цієї війни, Росія знову намагається знищити нашу енергетику, і цієї осені вони діють ще цинічніше. Вони готуються атакувати наші атомні електростанції, три з них, ми маємо цю інформацію і маємо докази цього. Якщо Росія готова зайти так далеко, це означає, що нічого з того, що ви цінуєте, для Москви не має значення”.

Зеленський зазначив, що Формула миру має на меті захистити статут ООН. Також він запросив на другий Саміт миру Китай, Бразилію, раніше було запрошено Індію.

Глава держави нагадав, що “російський диктатор” Володимир Путін порушив велику кількість норм і правил, і він не зупиниться сам.

23 вересня Зеленський виступив на Саміті майбутнього в ООН та закликав до глобальної єдності аби подолати руйнівну силу Росії та її спільників.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.