Аби розвинути туризм: за грантові кошти в Івано-Франківську оновлять підземелля Ратуші

Новини, Суспільство

Це вже другий за рахунком виграний грант.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на директорку підприємства Руслана Василюка.

Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” виграло грант в рамках програми Interreg Next Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine 2021-2027. Цей проєкт покликаний розвивати транскордонну співпрацю в галузі збереження культурної спадщини та туризму.

За її словами, активності будуть спрямовані на покращення чинних екскурсійних маршрутів, закупівлю необхідного обладнання для підземелля Ратуші, а також проведення цікавих місцевих та міжнародних івентів.

“В кінці минулого року нам вдалося за 2 місяці щоденної роботи відкрити для відвідувачів підземелля ратуші та запустити там нову екскурсію. Крім того, в центральній залі підземелля розпочали проводилися різноманітні події та заходи. Але роботи для розвитку цієї локації ще дуже багато. Дякую усім, хто долучився до проєкту”, – зазначила Василюк.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.