Надихнулась коментарями галичан: співачка FIЇNKА випустила нову пісню (відео)

Новини, Суспільство
“Покайся, Бог все бачить” — коментарі галичан надихнули FIЇNKУ написати нову пісню!

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ.

Нова пісня не залишить байдужим нікого. Для одних стане хайповим іронічним контентом, для інших — лайливим текстом і не більше. Де правда?

“В основі моїх пісень гуцульські мотиви, мелодії, часом співанки. Але жодного разу я не використала сороміцьку співанку. Сороміцьке — цілий пласт культури в гуцулів. Це суміш надзвичайно гострої іронії та філософії, яка є тілько на Гуцульщині.

Найпорєдніша ґаздині має свою улюблену сороміцьку співанку. Мої улюблені “про курвів”.

Ви знаєте, що наштовхнуло на створення треку? Та ті незліченні коментарі нашої “святої Галичини” по типу “покайся, курво, Бог всьо бачить”. І тут прийшла думка: а чому б за це не заспівати? А гуцульську давню співанку зробити в стилі “gospel”.

Цей трек для тих, хто дружить з сарказмом, а хто ні, то знов напишуть, що я курва. Коментуйте на здоров’я, я цим тільки надихаюсь”, — коментує виконавиця.

Реліз пісні відбувся вже 25 вересня 2024 року.

Слухайте на всіх музичних платформах.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.