У Франківську патрульні виявили водія з ознаками сп’яніння

Кримінал, Новини, Суспільство
Патрульні виявили водія з ознаками сп’яніння та пасажира, який мав з собою ймовірні наркотики.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення патрульної поліції Івано-Франківської області.

Учора на вулиці Миколайчука патрульні зупинили автомобіль Volkswagen, водій якого порушував правила дорожнього руху.

Спілкуючись з 28-річним керманичем, інспектори помітили в того ознаки наркотичного сп’яніння.

Пройти освідування останній відмовився.

Також, поліцейські встановили, що водій позбавлений права керування транспортним засобом. В автомобілі, окрім водія, перебував пасажир. Під час поверхневої перевірки особи, відповідно до статті 34 Закону України “Про Національну поліцію”, патрульні виявили в нього згорток з речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

На водія складено адміністративні матеріали за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння) та за ст. 126 (Керуванням транспортним засобом особою позбавленою такого права) КУпАП. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.