“Мати-героїня”: прикарпатці присвоїли почесне звання за Указом Президента України (фото)

Новини, Суспільство

Жителька Вигодської громади отримала нагороду і звання “Мати-героїня” згідно з Указом Президента України.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Вигодської селищної ради, пише Фіртка.

Нагороду вручали селищний голова та заступник голови Калуської районної державної адміністрації Іван Шикиринець під час засідання сесії Вигодської селищної ради.

Указом Президента України від 29 січня 2024 року за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їх всебічного розвитку надати почесне звання «Мати-героїня»Мельник Галині Миколаївні.

“Галина Мельник жителька села Новоселиця Вигодської громади виховує п’ятеро дітей.

Бути мамою – це щоденна важка і відповідальна праця. Виростити одну дитину непросто, а виховати кілька – це справжній подвиг”, — зазначено у дописі.

Селищний голова Микола Мацалак привітав пані Галину і підкреслив, що ця нагорода визнання її надзвичайної праці у вихованні дітей.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.