Стало відомо, хто очолить Івано-Франківський обласний ТЦК і СП

Без рубрики

“Галці” стало відомо, що Івано-Франківський обласний ТЦК і СП очолить Василь Масьовський, який до цього працював у військових комісаріатах та ТЦК Буковини і Тернопільщині.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ

Василь Масьовський  працював військовим комісаром у Кіцманському районному військовому комісаріаті Чернівецької області, аналогічну посаду обіймав у Чортківському об’єднаному міському військовому комісаріаті на Тернопільщині. У 2017 році став військовим комісаром міста Чернівці, а після реформи – очільником міського ТЦК.

На весні 2024-го Василь Масьовський був переведений у Сторожинецький відділ ТЦК Чернівецького району. 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

тиме посаду начальник Івано-Франківського ТЦК і СП. Він повертається на бойову посаду та має завдання формувати нову бригаду.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.