Вночі сили ППО відбили напад російських “шахедів” на Івано-Франківщину

Війна, Новини, Політика

У ніч на 3 жовтня 2024 року Івано-Франківська область зазнала повітряної атаки з боку російських військ. Завдяки ефективним діям сил ППО вдалося відбити напад російських “шахедів” та уникнути жертв і руйнувань.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук у своєму офіційному Telegram-каналі.

В ніч з 2 на 3 жовтня 2024 року російські військові здійснили черговий повітряний напад на Івано-Франківську область.

За інформацією обласної влади, повітряна тривога в регіоні тривала з 2:01 до 3:25. О 2:17 Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування ударних російських безпілотних літальних апаратів (БпЛА) в області.

“Неспокійна ніч на Прикарпатті. Під час повітряної тривоги область зазнала російської атаки. На щастя, обійшлося без постраждалих. Дякуємо нашим силам ППО неба за їхню роботу”, — зазначила Світлана Онищук.

Голова Івано-Франківської міської громади Руслан Марцінків також прокоментував ситуацію у своєму Telegram-каналі:

“В області працювала ППО! Громада не постраждала!”

Внаслідок нападу жертв та руйнувань вдалося уникнути.

“Та усім відповідним службам, які допомагають долати наслідки ворожих атак”, висловлюючи вдячність за оперативну роботу всіх залучених служб”, – підкреслила Світлана Онищук.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.