У Франківську помітили квадробера (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

Учора ввечері в мікрорайоні Калинова Слобода в Івано-Франківську очевидці зафіксували квадробера – прихильника нової субкультури, що стрімко набирає популярності серед підлітків. Відповідне відео з’явилося на одному з місцевих Телеграм-каналів.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФз посиланням на Ратушу.

“Квадробера помітили на Калиновій Слободі”, – зазначають очевидці у підписі до відео.

Хто такі “квадробери”?

Квадробіка, нова субкультура, поєднує елементи аеробіки з імітацією рухів тварин. Вона викликає як цікавість, так і занепокоєння в суспільстві. Прихильники цього напрямку фізичної активності, яких називають квадроберами, виконують складні трюки на чотирьох кінцівках, імітуючи поведінку тварин.

Субкультура стрімко поширюється містами України та привертає увагу молоді, яка захоплюється новими формами самовираження. Однак, як і будь-який новий рух, квадробіка викликає суперечливі думки у суспільстві, зокрема серед батьків, які стурбовані впливом цього захоплення на дітей.

Експерти зазначають, що квадробіка є лише формою самовираження, яка допомагає підліткам знайти однодумців та відчути приналежність до спільноти.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФможна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.