У Франківську розпочався фінал чемпіонату України з футболу серед гравців з порушенням слуху

Новини, Суспільство

Змагання завершаться у вівторок, 8 жовтня.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Івано-Франківській обласній асоціації футболу.

Третього жовтня в Івано-Франківську відбулося відкриття фіналу чемпіонату України з футболу серед спортсменів з порушенням слуху. У чемпіонаті беруть участь збірні команди Полтавської, Рівненської, Івано-Франківської, Львівської областей та міста Київ.

Змагання відбуватимуться на стадіоні з 3 по 8 жовтня. Матчі проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу. Головні судді змагань: Тарас Клим (асистент арбітра ФІФА) та Ігор Овчар (арбітр Національної категорії).

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.