Гарріс заявила, що не зустрічалась би з Путіним без України

Війна, Новини, Політика

Віцепрезидентка США Камала Гарріс заявила, що не погодилась би на двосторонню зустріч правителем Росії Володимиром Путіним для перемовин щодо розв’язаної ним війни проти України.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на “Європейську правду” , інтерв’ю Гарріс CBS News

 “На двосторонній основі без України – ні. Україна повинна мати право голосу щодо майбутнього України”, – віцепрезидентка США.

Вона також наголосила, що зараз США підтримують здатність України захистити себе від агресії Росії.

“Якби Дональд Трамп був президентом, Путін сидів би зараз у Києві. Він говорить про те, що “О, він може покінчити з цим за один день”. Знаєте, що це означає? Це означає капітуляцію”, – сказала Гарріс.

На запитання про можливе членство України в НАТО, віцепрезидентка США сказала, що “це питання, якими ми будемо займатися, якщо і коли до цього дійде”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.