На війні за Україну загинув прикарпатець Сергій Запорожець

Війна, Новини, Суспільство

На російсько-українській війні загинув мешканець Рогатинської громади Сергій Запорожець.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на сторінку громади у Фейсбуці.

“Життя стрільця ІІІ стрілецького відділення стрілецького батальйону обірвалося 4 жовтня поблизу н.п. Торське, Краматорського району, Донецької області. Воїн загинув у бою з ворогом”.

У мирний час Сергій Михайлович заробляв на життя газоелектрозварювальником на Рогатинщині. Пізніше їздив на роботу за кордон.

Сергій Запорожець отримав повістку влітку 2023 року, та до лав Збройних сил України приєднався у червні цього року.

Проходив службу у військовій частині «Десна» на Чернігівщині, відтак 5 тижнів перебував в Іспанії, де отримав відповідну бойову підготовку.

“Повернувся в Україну та захищав територію рідної держави в Донецькому напрямку, де й відбувся останній бій нашого Героя. На жаль, родина Запорожців не обійме більше чоловіка, батька, дідуся, зятя і брата…”

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.