Рятувальники Івано-Франківщини беруть участь у навчаннях у Польщі (фото)

Новини, Суспільство

Рятувальники Івано-Франківщини беруть участь у масштабних спільних навчаннях, які відбуваються в рамках проєкту «Разом безпечніше. Підтримка рятувальних служб з Івано-Франківської області».

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Проєкт фінансується Програмою Польська допомога Міністерства закордонних справ Республіки Польща, що є черговим свідченням міцного партнерства між двома державами.

Темою навчань є гасіння пожеж на об’єктах нафтової промисловості та проходять на території Підкарпатського воєводства Республіки Польща.

Українські рятувальники підкреслили важливість таких спільних навчань, які дозволяють обмінюватися досвідом та запроваджувати сучасні підходи до боротьби з пожежами, адже гасіння пожеж на об’єктах нафтової промисловості потребує спеціальних знань, технічного оснащення і чіткої координації дій.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.