Мало не стік кров’ю: прикарпатець розповів, як урятувався від ведмедиці

Новини, Суспільство, Туризм

На Прикарпатті звір, захищаючи двійко ведмежат, пошматував 50-річного чоловіка, який у лісі збирав гриби.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ТСН.

Кілька годин чоловіка оперували четверо хірургів, він зараз у лікарні. Медики кажуть, що він народився в сорочці, адже мало не стік кров’ю – усе його тіло в чисельних ранах.

Від свого дому чоловік відійшов всього лише на два кілометри – шукав у лісі гриби, і випадково натрапив на двох ведмежат. Будучи професійним лісником, одразу зрозумів, що поблизу має бути і ведмедиця. Але не встиг зчутися, як вона повалила чоловіка на землю і почала шматувати.

“Я не вставав, лежав. Але це другий раз, бо перед тим почав вставати, вона прибігла, почала мене їсти, повалила на землю і відійшла. Я вже більше не вставав, і потім відліз”, – розповідає чоловік.

Він потрапив до лікарні у тяжкому стані. Найгірше, кажуть лікарі, вже позаду.

Лісники кажуть, що цього року ведмеді чи не впритул наблизилися до населених пунктів. Звірі шукають їжу, щоб набрати жир перед зимовою сплячкою. Цьогоріч маже не було врожаю чорниці і брусниці, тому всі ведмеді спустилися ближче до сіл.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.