На фронті загинув військовий з Івано-Франківщини Михайло Гулій

Війна, Новини, Суспільство
Боєць народився 13 липня 1984 року.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.
Кутська громада втратила ще одного відданого Захисника України Гулія Михайла Івановича, жителя села Старі Кути.

Захисник був старшим солдатом, стрільцем-помічником гранатометника 3-го механізованого відділення 1-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 4-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону в/ч А4447.

Загинув Михайло на Донецькому напрямку під час виконання бойового завдання.
“Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. Герой планував боронити кордон країни до того часу, допоки ми не повернемо останній сантиметр тимчасово окупованої української території. Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, як для молодого покоління, так і для старших товаришів”, – йдеться в повідомленні.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.