“Нові перемоги здобули й прикарпатці”: підсумки спортивних змагань (фото)

Новини, Суспільство
На різноманітних спортивних змаганнях нові перемоги здобули й атлети Прикарпаття.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

Зокрема, літній чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна завершився у Ворохті.

Так, спортсмени Євген Марусяк й Жанна Глухова перемагали два дні поспіль, отримавши золоті медалі. Віталій Калініченко виборов “срібло” чемпіонату, а Василь Бухонко — “бронзу”.
Також українська національна збірна з таеквон-до, до якої увійшли й прикарпатські спортсмени, стала золотим призером престижного міжнародного турніру “Eagles Cup”. Змагання відбулись в місті Монор, що в Угорщині.
Україну на цьому турнірі представили спортсмени з десяти клубів Всеукраїнського Союзу таеквон-до, зокрема й Івано-Франківщини: Івано-Франківська ДЮСШ №1 обласної ради, Богородчанська ДЮСШ та СК “Адамас”.

Наші спортсмени здобули 67 медалей, серед яких — 29 золотих, 17 срібних та 21 бронзова.

Окрім цього, за кількістю здобутих нагород (а це 21 золота, 12 срібних і 15 бронзових) переможцями турніру серед спортивних клубів стали вихованці СК “Solovey Team” (ІФ ДЮСШ№1) під керівництвом заслужених тренерів України Олега та Катерини Солов’їв, тренерів Віталія Солов’яВікторії Соколовської та Артура Кузьміна.

В індивідуальних змаганнях наші спортсмени продемонстрували такі результати:
  • “золото”: Томенчук Дарія, Томенчук Андрій, Корсан Олег, Матвійчук Тимофій, Гудима Роман, Бойчук Марко, Гаєнко Артем, Караваєва Ангеліна, Кузьмін Артур;
  • “срібло”: Ольга Григорчин, Денис Липовецький;
  • “бронза”: Ольга Григорчин, Ангеліна Караваєва, Вікторія Олійник.
Для спортсменів національної збірної команди України цей турнір став черговим етапом підготовки до Кубка світу-2024, який відбудеться наприкінці жовтня в Аргентині.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.