Калуські муніципали допомогли затримати серійного злодія (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Упродовж тижня сектор з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради, окрім забезпечення громадського порядку, активно співпрацював з поліцією.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на  “Вікна”.

Один із прикладів — співпраця під час затримання правоохоронцями квартирних крадіїв на кільці проспекту Лесі Українки та вулиці Ринкової, йдеться в офіційному повідомленні.

9 жовтня ввечері на лінію “102” зателефонувала 77-річна жителька Болехова, яка повідомила, що з її будинку невідома особа викрала 14 тисяч гривень та банківську карту. Двері в будинок не були зачинені на замок.

На місце було скеровано слідчо-оперативну групу Долинського відділення поліції. Поліціянти провели ретельний огляд місця події. Відтак встановили, що до крадіжки причетний 39-річний мешканець Калуша. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Також з’ясували, що фігурант пересувається на автомобілі “ВАЗ 2105”. Менш аніж за годину поліція зупинила транспортний засіб в Калуші, а фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Також днями біля ринку на вулиці Стуса інспектори муніципальної інспекції виявили реалізацію сурогатного алкоголю. Правопорушницю передали представникам Калуського районного відділу поліції.

А під час патрулювання вулиць міста були виявлені та припинені випадки розпивання спиртних напоїв, жебракування та перебування осіб у громадських місцях у нетверезому стані.

Муніципали також забезпечили громадський порядок під час відкриття інтерактивних меморіальних дощок полеглим воїнам на фасаді Калуського ліцею №10 та під час чемпіонату області з футболу на стадіоні “Хімік”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.