В РФ ліквідували начштабу авіаційної ескадрильї, причетного до удару по ТЦ у Кременчуці

Відео-новини, Новини, Суспільство

У російському селі Супонєво під Брянском знайшли мертвим з множинними травмами голови начальника штабу російської авіаційної ескадрильї, пілота 52-го важкого бомбардувального авіаполку ВКС РФ, який причетний до удару по ТЦ “Амстор” у Кременчуці на Полтавщині, в результаті чого загинули 22 людини.

Про це інформує щоденна – онлайн газета Голос ІФ з посиланням на ГУР Міноборони

 “Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця Голєнкова Дмітрія Владіміровіча. Голєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі “Шайковка” та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3″.

Повідомляється, що воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї.

Голєнков причетний до ракетних ударів по українських цивільних об’єктах, зокрема по торговому центру “Амстор” у місті Кременчук Полтавської області.

У момент атаки 27 червня 2022 року в ТЦ перебували близько 1000 людей. Внаслідок воєнного злочину тоді загинуло 22 людини, десятки отримали поранення.

Також Голєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинуло 46 цивільних українців, серед них ― 6 дітей.

За даним  ГУР, тіло російського воєнного злочинця виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канали Голос ІФ, Гудзінський NEWSтік-ток Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.