Авто відкинуло в будинок. В Івано-Франківську у ДТП травмувався чоловік, ще три автівки — пошкоджені

Кримінал, Новини, Суспільство

30 січня о 04:30 в Івано-Франківську на перехресті вулиць Короля Данила та Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автівок.

Про це повідомляє  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речницю патрульної поліції області Христину Мриглід.

Водія Renault Megane, який спричинив аварію, з важкими травмами госпіталізували в обласну клінічну лікарню.

“Поліцейські на місці події з’ясували, що автомобіль Renault Megane наїхав на Nissan, яким керував водій 2003 року народження. Під час зіткнення авто Renault Megane відкинуло у припаркований BMW, а Nissan — у будинок. Також в результаті ДТП частково пошкодився автомобіль BMW, який був припаркований”, — розповіла Христина Мриглід.

На місці події працювали надзвичайники. Їм довелося деблокувати водія Renault Megane. Опісля його у важкому стані ушпиталили в медзаклад. Лікарі оглянули 19-річного водія Nissan. Він не травмувався та не потребував госпіталізації.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.